Nova temporada de conferències – IdEsGA tardor 2015

Durant la propera tardor l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa té programades dues conferències a l’Institut de Cultura d’Olot (Casa Trincheria). La primera serà el divendres 2 d’octubre a les 19:30h sobre els resultats electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. El catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Girona, Quim Brugué, exposarà quins són els futurs pactes i aliances que poden sorgir després de les eleccions, seran els resultats suficients per a la independència de Catalunya, quines respostes es poden donar per part del Govern español, etc.

La segona conferència del cicle d’IdESGA per aquesta tardor està prevista pel divendres 13 de novembre també a les 19:30h. En aquest cas, l’Elisenda Rovira, periodista del grup Ramon Barnils i coordinadora de l’Anuari farà la presentació. Rovira presentarà quins són els silencis mediàtics de l’any 2014, aquells esdeveniments que els mitjans de comunicació han silenciat i no s’han donat cobertura .

maxresdefault 1423735767677

Per tant, us deixem amb aquestes dues xerrades que esperem siguin del vostre grat. Durant la mateixa tardor, s’enunciaran els actes previstos per a la hivern-primavera 2016.

Saps on és l’Institut de Cultura d’Olot? Fes un clic a continuació i t’hi portarem: planol


Deixa un comentari