“Més armats, més segurs?”, nova conferència del cicle d’IdESGA

El proper divendres 23 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc a Can Trincheria d’Olot una nova confereència del cicle de conferències que ha organitzat IdESGA per aquest curs 2012-2013.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Jordi Armadans, director de la Fundació per la Pau, que impartirà la conferència “Més armats, més segurs?“.

La Fundació per la Pau és una ONG nascuda el 1983 que treballa per un món en pau. A través d’una opinió pública cada cop més informada i activa, impulsa tots aquells canvis culturals i estructurals que facin possible l’eradicació de la violència com a forma de relació entre les persones i els pobles.

La preocupació per la seguretat ha portat, al llarg dels darrers anys, a un increment de la obsessió per la seguretat de bona part de les potències mundials. Al mateix temps, el pes de la despesa militar s’ha multiplicat de manera molt important en els pressupostos públics, just en un moment en què no es dubta d’eliminar serveis propis de l’estat del benestar. Tot plegat ha contribuït a incrementar de manera important el negoci de la indústria armamentística, una industria influent i que compta amb un finançament opac. En aquest sentit, Armadans ha participat a les Nacions Unides per tal que s’aprovi un Tractat que reguli el comerç d’armes al món.

Podeu consulat el bloc personal de Jordi Armadans aquí.

L’acte és obert a tothom.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: