Ada Colau i Adrià Alemany obren el cicle de xerrades

Image

El passat dissabte 29 de setembre es va dur a terme al Casal Marià d’Olot la presentació del llibre Vides Hipotecades. De la bombolla immobiliària al dret a l’habitatge d’Ada Colau i Adrià Alemany. Colau va parlar amb dades i evidències de la situació de l’accés a l’habitatge al país així com del nombre creixent de desnonaments i d’abusos promoguts per les entitats bancàries durant la darrera dècada.

Davant d’aquesta situació de vulneració dels drets de l’habitatge Colau va proposar la dació en pagament –que l’entrega de l’habitatge sigui suficient per saldar el deute hipotecari- i va animar als participants a signar i donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular que es presentarà al Congrés dels diputats el proper mes de novembre i a mobilitzar- se per evitar els desnonaments.

També va destacar de forma propositiva noves formes d’accés a l’habitatge que es troben fora del mercat especulatiu immobiliari com les cooperatives d’habitatge en règim de cessió d’ús o les masoveries urbanes.

Image

El cicle de xerrades d’IdEsGa continuarà el proper divendres 26 d’octubre a les 19:30 al casal Marià sobre la crisi energètica, l’escassetat del petroli i altres fonts energètiques alternatives de la mà de Mariano Marzo, catedràtic d’estratigrafia i recursos energètics de la Universitat de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: