Valors tous en temps durs

El proper dissabte 12 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Orfeó Popular Olotí, està programada una interessant xerrada titulada “Valors tous en temps durs. Evolució dels valors dels catalans 1990-2010” .

L’acte és organitzat  per  l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa  i comptarà amb la presència de Lluís Sáez, sociòleg i professor d’ESADE, d’ESRP i de la UAB. El ponent de la xerrada ha estat coautor del llibre Valors tous en temps durs, dirigit pel doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació Àngel Castañeira, i pel catedràtic en Sociologia Javier Elzo.

Aquesta recent investigació es centra en els valors dels catalans, resultat de les dades que es desprenen de l’Enquesta Europea de Valors. El títol ho diu tot: valors fràgils en moments aspres. Les respostes donades pels ciutadans en aquestes enquestes i analitzades posteriorment per a la redacció d’aquest llibre mostren una radiografia que, si bé no es cau en el parany de generalitzar-la al conjunt de la societat catalana, ens dóna una idea sobre quins són els valors, actituds i raonaments entorn de qüestions com la  família, el treball, l’associacionisme, la política o la immigració.

L’acte és obert a tothom.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: